AHMADI DINNER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2665 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ahmadi Dinner. Meer weten? Ontdek meer

6 okt 2022 om 16:31 Lekker eten zoals altijd.
6 okt 2022 om 14:20 Super Lekker kapsalon gegeten alles was vers goed in temperatur snel bezorgd aardig bezorger wij bestellen vaker bij Ahmadi ga zo door dank u wel .
6 okt 2022 om 1:24 Ik ben in shock, toevallig was ik in de buurt van Zwijndrecht en dacht laat me eens wat bestellen voor ons. Tot mijn schrik was het eten SCHANDALIG ZOMPIG EN LEKKEND VAN DE OLIE! Het eten kon gelijk bij de 1e volgende tankstation weggegooid worden
5 okt 2022 om 8:55 Eten vonden wij weer heel erg lekker, verse ingrediënten en goede verhoudingen, goed op temperatuur en vriendelijke bezorging Dit restaurant is een echte aanrader
4 okt 2022 om 1:42 Heeft ons weer goed gesmaakt
2 okt 2022 om 20:10 Het eten was niet zo goed de frietjes waren niet goed en de knoflooksaus was waterig
1 okt 2022 om 8:32 Gisteravond laat besteld, was iets langer als gemeld. Maar het eten was echt weer zoals gewoonlijk perfect. Heerlijk vers en warm. Toppers.
27 sep 2022 om 21:04 Maalrijden waren weer heerlijk. Verse ingrediënten, goede verhoudingen, goed op temperatuur en vriendelijke bezorging Dit restaurant is een echte aanrader
25 sep 2022 om 23:12 Op tijd geleverd en alles goed verpakt en warm. Als verrassing blikjes drinken.
25 sep 2022 om 2:26 kapsalon was niks interessants terwijl het al zo weinig ingrediënten zijn. wel snel maar niet lekker dus heb je er nog niks aan. beetje zelfde als je slecht nieuws slecht geleverd krijgt . knoflook teveel verdunt, ik weet nu moeilijke tijde.hou vol!!
24 sep 2022 om 21:04 Eten vonden wij weer heel erg lekker. Verse ingrediënten, goede verhoudingen, en goed op temperatuur. En vriendelijke bezorging. Dit restaurant is een echte aanrader
24 sep 2022 om 17:52 Goed naar de opmerking gekeken. Eten was lekker zoals altijd!