AHMADI DINNER

AHMADI DINNER Supermarkt

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2568 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ahmadi Dinner. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 23:09 Zoals altijd lekker eten goed warm en snel bezorgd.
20 mei 2022 om 22:49 Alles was zoals altijd heerlijk en lekker warm en vers. Alleen de bakjes van de kleine kapsalon vond ik geen succes Het is een bakje zoals bij de Chinees en dan zit alle patat onderop dan vlees en dan sla. Haast niet te doen om alles tegelijk
20 mei 2022 om 18:49 Nog nooit zo lekker kip doner gegeten! Hier ga ik zeker vaker bestellen
20 mei 2022 om 16:26 Eten was snel bezorgd, goed op tempratuur. Alles smaakte lekker vers :)
19 mei 2022 om 20:31 Na 5 keer bellen nemen ze niet op en het was super smerig ook wordt er geheimzinnig gedaan over of het halal is of niet
19 mei 2022 om 3:45 Vanvond 3 kapsalons besteld, na een uur wachten probeerde ik contact op te nemen maar namen niet op, uiteindelijk zelf er naar toe gereden om me eten op te halen. De eerste keer was het heel goed, vanavond alles weg kunnen gooien. 24 euro de bak in
18 mei 2022 om 21:48 Bestellen regelmatig. Het blijft heerlijk en met verse ingrediƫnten Dit restaurant blijft een echte aanrader
14 mei 2022 om 21:34 Goede kapsalon sappige kip,nu genomen met ahmadi saus smaakte goed,patat ook goed.
13 mei 2022 om 20:12 Alles goed en lekker alleen minder vlees op het broodje donor
9 mei 2022 om 9:19 Helemaal top netjes op tijd bezorgd vriendelijke bezorger en het eten netjes verzorgd en op temperatuur jammer dat de prijzen steeds hoger worden anders Zullen we meer bestellen ook altijd een lekker blikje drinken erbij ga zo door
7 mei 2022 om 17:43 it was very tasty thanks for the delicious food
30 apr 2022 om 22:34 Het eten is weer erg warm, smaakvol en snel bezorgd.